Notícies

DIA MUNDIAL PEL MEDI AMBIENT

Benvolgudes i benvolguts

Demà dia 5 de juny és el DIA MUNDIAL PEL MEDI AMBIENT.

Aquesta crisi de Covid-19 ha suposat un greu impacte per la vida en general. Però com que de tot s'aprèn, aquests dies que hem estat a casa hem anat incorporant aspectes positius i formes de vida que poden ajudar a millorar la relació que tenim amb el nostre planeta.

Com a escola verda que som, ens hem sumat a la proposta de la Red de Escuelas Sostenibles ESenRED. Després de fer un diagnòstic de les malalties que pateix el nostre Planeta, els nostres alumnes han trobat unes vacunes que poden servir per curar la natura. Volem compartir amb tots vosaltres aquestes vacunes que podreu veure clicant en aquest enllaç:

                                                                  VACUNES PEL PLANETA

També volem compartir amb vosaltres la iniciativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que consisteix en cantar la cançó "No ens desdibuixeu" a les 11 del matí des del balcó, el carrer, a la plaça, ...  des d'allà on sigueu. Molts nens i nenes ja la coneixen. Clicant al següent enllaç la podreu escoltar i cantar:

                                                                    No ens desdibuixeu

Esperem que aquestes informacions siguin del vostre interès i com diu la famosa frase del Capità Enciam "els petits canvis són poderosos" i en el nostre cas "Les petites vacunes són poderoses"

Salutacions cordials

Comissió d'escola verda Vedruna Sallent