Notícies

PLOGGING

 

Benvolgudes famílies.

El plogging és una acció que consisteix en realitzar activitat física al mateix temps que es recullen escombraries.

El proper dia 14 de març és el dia “plogging world”, és a dir, el dia mundial del plogging. Aquest dia centenars de milers de persones a tot el món realitzaran una acció de plogging a la seva localitat.

Les 36 escoles Vedruna ens hem adherit a la celebració d’aquesta diada que començarà el divendres dia 13 amb un congrés internacional que se celebrarà al Museu de les Aigües de Cornellà.

L’AMPA conjuntament amb l’escola us proposem participar d’un plogging pel nostre entorn més proper. Així us convidem a participar de la següent activitat:


PLOGGING VEDRUNA SALLENT

Dissabte 14 de març, pel Serrat del Xipell, de les 10 a les 12 del migdia. Acabarem fent un vermut al costat del repetidor.

Us animem a participar d’aquesta activitat perquè comença a ser urgent canviar els hàbits de vida i tendir a l’anomenat “residu zero”.

Tanmateix els creadors del plogging defensen un triple benefici: permet fer exercici, cuidar el planeta i crear comunitat amb altres persones. També en podem afegir un quart: educar els nostres infants amb uns valors que són de futur.

Us animem a participar!!

Més endavant uns enviarem informació més concreta.

 

 

AMPA i Equip de mestres Vedruna Sallent