Notícies

AUXILIAR DE CONVERSA

Benvolgudes famílies,

Un cop acabada la festa major tornem a l'escola amb les piles carregades per afrontar un nou curs ple de reptes i d'il·lusions.

 

Us volíem informar que la  nostra escola participa al Programa d'Auxiliars de Conversa CAPS, fet que ens permet gaudir d'un parlant natiu de llengua anglesa que dóna suport al projecte multilingüe de l'escola, fent tasques d'assistència i suport a les activitats d'ensenyament-aprenentatge de l'anglès i augmentant el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua.

 

Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que durant el curs escolar acullen els auxiliars de conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l'allotjament i la manutenció, ajuden a la integració de l'auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

 

En aquest correu us adjuntem el Family Project, on hi podreu trobar més informació sobre el programa i el projecte. Aquesta experiència suposa un guany per l'escola i també per a vosaltres i els vostres fills al poder disposar d'un intercanvi lingüístic i cultural molt enriquidor.

 

Per aquest curs ja tenim assignat un auxiliar de conversa. Si esteu interessats a ser partícips d'aquesta experiència i ser família acollidora us podeu posar en contacte amb la direcció de l'escola qui us facilitarà més informació.

 

Atentament

 

Pere Salvans, Director General

   0_1_Family_Project_CA.pdf